21-22 november 2020

Zes uren van kortrijk

days
:
hours
:
mins
:
secs
21-22 november 2020

Zes uren van kortrijk

days
:
hours
:
mins
:
secs

Autostal Groeninghe heeft een rijk archief aan foto- en filmmateriaal. Contacteer ons indien je gebruik wenst te maken van foto’s of ander beeldmateriaal. Op onderstaande pagina kan je tevens onze Instagram- en Facebookfeed volgen. 

Rally Kortrijk wordt tijdens het rallyweekeinde van een live Facebook feed voorzien. Onze huisfotografen Tony en Geert laden dagelijks hun sfeerbeelden op.

Voor persvragen kan de pers terecht bij onze communicatiemedewerker Sandro Delaere (0497723184 – pers@autostalgroeninghe.be)

days
:
hours
:
mins
:
secs
Tony (T-Bike) Decruyenaere

 

Steunend lid, doenderik, pertrettentrekker, vrolijke noot, smoorder, hart op de juiste plaats, … Bedankt Tony voor de duizenden foto’s die je reeds van ons evenement hebt gemaakt en on-line hebt geplaatst. Een betere ambassadeur van ons evenement kunnen we ons niet voorstellen.  Vaste waarde op het rally weekeinde, elke wagen, elke piloot, en zeker (co)-pilote wordt vastgelegd !

6 Uren van Kortrijk

Kortrijk en Moeskroen vormen het decor voor de afsluiter van het Vlaamse rallyseizoen, de 6 uren van Kortrijk. Met Autostal Groeninghe staat een enthousiaste en ervaren groep garant voor een evenement dat helemaal aansluit bij de rijke geschiedenis van de 6 uren. Aansluitend met die traditie wordt de 6 uren van Kortrijk georganiseerd in de novembermaand. voor meer informatie: pr@autostalgroeninghe.be
6 Uren van Kortrijk
6 Uren van Kortrijk
Een beenharde beslissing was het. De eerste emoties maakten echter snel plaats voor extra motivatie om er in 2021 een spetterende 28ste editie van te maken. 💪🤙#6uren #autostalgroeninghe www.rallykortrijk.be
6 Uren van Kortrijk
6 Uren van Kortrijk is feeling excited.
The 28th edition of the 6 Hours of Kortrijk is in the making.

http://rallykortrijk.be/wordpress/index.php/2020/06/29/editie-28-op-21-en-22-november-2020/
6 Uren van Kortrijk
6 Uren van Kortrijk
Gespot in de buurt van Bellegem. Iemand iets verlore? De eigenaar mag altijd de organisatie contacteren.
6 Uren van Kortrijk
6 Uren van Kortrijk
Uit HLN (10/02), over het toerisme in Kortrijk tijdens de herfstperiode. We doen Kortrijk bruisen! 🤘🤘

“Topmomenten waren onder meer de eerste Urban Cross veldrit🚵‍♂️ op 30 november met 32.914 bezoekers in de binnenstad, de 🏎rally 6 Uren van Kortrijk🏎 met 29.672 bezoekers op 23 november, het festival Sonic City 🎤 op 9 november met 29.180 bezoekers en de Levensloop tegen kanker🤞 met 28.981 bezoekers op 28 september.”
6 Uren van Kortrijk
6 Uren van Kortrijk
Autostal Groeninghe wenst iedereen fijne eindejaarsfeesten en een knallend begin van 2020. 🎇🔥🍾
6 Uren van Kortrijk
6 Uren van Kortrijk
WINNAAR PRIJSVRAAG – Niemand had de juiste naam op de prijsvraag (Melissa Debackere won kp1), maar @Marieke Casteleyn zat wel maar 5 tienden naast de winnende tijd en wordt de lucht ingestuurd. Proficiat!! Dank aan @Heli Business.

                                                                 Aanplanting van het Rallybos door het bestuur in 2018 !