28ste 6 uren van Kortrijk verhuist naar november 2021

Autostal Groeninghe richt pijlen op volgend jaar

De 28ste editie van de autorally 6 uren van Kortrijk verhuist naar het vierde weekend van november 2021, namelijk 20 en 21 november. Autostal Groeninghe heeft na rijp beraad beslist om het evenement dit jaar niet te organiseren.

Uiteraard ligt de coronapandemie aan de basis van deze weloverwogen beslissing. De huidige coronamaatregelen en de onduidelijke vooruitzichten maken het voor Autostal Groeninghe bijzonder moeilijk om een evenement te organiseren. De unieke totaalbeleving met veel ambiance, optredens en activiteiten zit in het DNA van de 6 uren, maar de huidige voorschriften maken die vertrouwde succesformule niet mogelijk.

Daarnaast respecteren we de keuze van het stadsbestuur om tot eind dit jaar geen grote evenementen meer te organiseren. De 6 uren was vorig jaar, op de Urban Cross na, het grootste najaarsevenement van Kortrijk.

We danken alvast alle partners, de betrokken diensten en de stadsbesturen van Kortrijk en Moeskroen voor hun inzet tijdens de voorbereidingen. Autostal Groeninghe had al heel wat verrassingen en nieuwigheden in petto. Die inspanningen zijn niet verloren en zal de organisatie zeker meenemen naar volgend jaar om er opnieuw een topeditie van te maken! Afspraak op 20 en 21 november 2021.

Meer info: Sandro Delaere – sandro.delaere@hotmail.be – 0497/72.31.84 – www.rallykortrijk.be