SBE Sound & Light streamt live

De Rally van Kortrijk wordt dit jaar technisch ondersteund door de crew van SBE Sound & Light uit Zwevegem
De grote tent op de Markt te Kortrijk wordt terug het middelpunt van het Servicepark, de catering, de optredens, het podium voorzien van het welbespraakt commentaar van onze sympathike Klinkers, en start en aankomst op zondag avond van onze 29 ste Rally.

SBE zorgt dit jaar, samen met de technische cel van Rally Kortrijk voor een try-out … Op de grote schermen in de Rally tent zullen de live beelden van de klassements proeven worden getoond. Een handvol video reporters stellen zich op langs de klassementsproeven, en op de site lavano, om de ‘achterblijvers in de VIP of op en rond de grote markt, te voorzien van live beelden!

Er is terug voor elks wat wils – Optredens van Patje Krimson en Loredana, DJ Set van DJ Joeri, Dj Klara, een frisse pint of warme koffie in de verwarmde tent! 

Rally Kortrijk is na 29 edities nog steeds GRATIS voor het publiek! Kom gerust eens binnen in de tent op de grote markt.

Autostal Groeninghe vzw heet je hartelijk welkom !