Onze Hoofdsponsors – Bridgestone & Dejonckheere

Een GRATIS rally organiseren kost geld. Geld dat in eerste plaats van onze sponsors en hoofdsponsors komt. Ook dit jaar kan het bestuur van Autostal Groeninghe rekenen op twee hoofdsponsors met rallygoesting ! Bezoek hun website even, geef hun de return waar ze als bedrijf in investeren ! Bedankt alvast aan de firma Bridgestone voor jullie onvoorwaardelijke steun aan ons evenement !   https://www.bridgestone.be

JAGUAR – LAND ROVER – DEJONCKHEERE KORTRIJK

Onze garage is officiële concessiehouder van Jaguar en Land Rover in regio Kortrijk, twee premium merken onder één dak. In onze ruime showroom kunt u het volledige Jaguar en Land Rover gamma ontdekken. Daarnaast bieden wij een grote keuze aan tweedehandswagens, allen voorzien van het ‘Approved’ label. Het ‘Approved’ certificaat biedt u de garantie dat de wagen voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

ONZE MISSIE

Kwaliteit en openheid, een hecht team en een efficiënte organisatie zijn onze garantie voor premium kwaliteit. Om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen, staan wij altijd open voor de mening van zowel onze klanten, als onze medewerkers. Op die manier willen we uw verwachtingen overtreffen, elke dag weer.

Christophe en Leen Dejonckheere-Desmet

leave a comment