Eerste Praktische Info

Met de herfst in het land nadert de 27e editie van de Zes uren van Kortrijk met rasse schreden en zo kan de eerste praktische informatie niet achterwege blijven. Voor wie het nog niet in zijn agenda genoteerd heeft, wij zetten hier even de belangrijkste data op een rij.

De inschrijvingen worden geopend 23 oktober om 21u. Het is wachten tot 19 november op de bekendmaking van de deelnemers en startnummers. Traditiegetrouw vindt de afhaling van roadbook en verplichte bestickering plaats op de woensdag 20 november in ‘t Beenhouwerijtje op de Plaatse van Aalbeke

Zaterdag 23 november is het dan tijd voor het echt werk met de administratieve controle in de Tent op de Grote markt en technische controle. Vanaf 17 u 30 spektakel op showproef Lavano Mouscron waar de deelnemers een eerste klassementsproef te verwerken krijgen. s’Avonds volgt in onze tent op de Grote Markt van Kortrijk een gratis optreden van de Guy Swinnen Band, de afterparty verzorgt door Dave Lambert, resident DJ van Versuz.

Op zondag 24 november volgt dan de hoofdbrok met nog 13 van de 14 klassementsproeven af te werken. De winnaar wordt rond 17u in onze tent verwacht.

Een gedetailleerde timing kan u raadplegen in onze bezoekerssectie.

leave a comment