Bedankt voor jullie steun !

                                                                

De Rally van Kortrijk, Editie 28 is voorbij. En dat het een mooie editie is geworden zullen alle Piloten, Co-Piloten, mechaniciens en bezoekers met ons kunnen beamen.

Bij Autostal Groeninghe streven wij altijd een veilige rally na, veilig voor de deelnemers en veilig voor de bezoekers.

Er waren opgaves, blikschade, tandengeknars en gevloek, maar ook dit jaar zijn we trots dat we met gans onze ploeg en de meer dan 500 vrijwilligers lichamelijke schade of andere letsels hebben kunnen voorkomen. En dat danken we aan de vele baanposten, KP verantwoordelijken, politie en brandweer, de VAS, de deelnemende autostallen, het team R.E.D. en de stadsdiensten van Kortrijk, Menen en Moeskroen.

Met ons bestuur van Autostal Groeninghe hebben wij iedereen terug een warm rally gevoel willen geven in onze binnenstad. Service park, parc fermé, trailerpark, allemaal op een steenworp van elkaar. De re-group te Moeskroen was goed georganiseerd. De tent op de grote markt was voor de gelegenheid omgetoverd in een ‘bruine’ kroeg, alle aanwezigen hebben dit kunnen smaken, en dat doet deugd !

Het doet zoveel deugd dat we vanaf morgen ons zullen buigen over editie 29 ! We hopen, samen met jullie, dat de beslommeringen rondom Covid Safe scanning, enz dan niet meer van de partij zullen zijn.

Een welgemeende dank gaat uit naar Burgemeester Vandenberghe, Minister Van Quickenborne, burgemeester Aubert (Moeskroen) en Burgemeester Lust (Menen) maar vooral naar julie ! Piloten, Co-Piloten, teams en bezoekers !

Tot november 2022 (met terug nieuwe klassementsproeven) !

Autostal Groeninghe vzw.
Kortrijk

                                                              

e

leave a comment